preskoči na sadržaj
Natjecanja

Natjecanja šk.god. 2016./17. Vijest ima dokument u privitku

U privitku se nalazi tablica koja će Vam  olakšati posao oko natjecanja.

Tablica sadrži sve važnije informativne podatke za predmetna natjecanja.

Školsko natjecanje iz geografije 

18. 01. 2017. održalo se natjecanje iz geografije na kojem su sudjelovali učenici 5. i 7. razreda naše škole. Iz 5. razreda natjecali su se Šimun Ćosić i Tin Puškadija, a iz 7. razreda Paula Cesar i David Đuranec. Učenici su postigli dobre rezultate, za plasman na županijsko natjecanje nedostajalo im je nekoliko bodova. Učiteljica iz geografije je zadovoljna znanjem svojih učenika i učenici su nagrađeni za svoj trud i dodatno učenje.

Školsko natjecanje iz informatike 

U četvrtak, 19.01.2017. godine na školi se odvijalo školsko natjecanje iz informatike- kategorija primjena algoritma. Natjecalo se osam učenika iz 5.,6. i 7. razreda. Šest učenika plasiralo se na županijsko natjecanje. Mentor Dragan Sačer jako je ponosan na svoje učenike.

5. razred :

Šimun Ćosić - plasirao na žup - osvojio 3. mjesto
Sven Brlek - plasirao na žup - osvojio 2. mjesto - vjerojatno na državno

6. r :

Lucija Milovec 
Lana Tkalčec - plasirala na žup - osvojila 2. mjesto
Domagoj Bužanić - plasirao na žup - osvojio 3. mjesto

7. r

Leonardo Bužanić - plasirao na žup - osvojio 7. mjesto
David Đuranec- 
Paula Cesar - plasirala na žup - osvojila 8. mjesto

 

Školsko natjecanje iz njemačkog jezika 

Dana 24.01.2017. održano je školsko natjecanje iz njemačkog jezika.Učenici osmoga razreda tako su imali priliku pokazati svoje znanje ovog stranog jezika kojega uče od 1.razreda.
U natjecanju su sudjelovali učenici 8.razreda: Ela Bosilj, Filip Bosilj i Klara Ćosić.
Nakon ispravljenih testova i objave konačne ljestvice poretka ispostavilo se da su naši učenici pokazali visoku razinu znanja te je učenica Klara Ćosić sa postignutih 43 boda pozvana na Županijsku razinu natjecanja dok su Filipu Bosilju nedostjala samo dva boda da se plasira na Županijsku razinu natjecanja.
Dobrim rezultatima nadamo se i na Županijskom natjecanju za koje se Klara vrijedno priprema.
Čestitam svim učenicima na postignutim rezultatima i uloženom trudu!

                                                     Ljiljana Pereža, učiteljica njemačkog jezika

 

Školsko natjecanje iz matematike 

Dana 26. siječnja održano je školsko natjecanje iz matematike.

Sudjelovalo je ukupno 9 učenika. To su: Tamara Kefelja i Teo Bosilj iz 4. r., Šimun Ćosić, Damjan Hamelec i Sven Brlek iz 5.r., Lana Tkalčec i Domagoj Bužnić iz 6.r., Domagoj Bužnić iz 7.r., te David Mavrić iz 8.r.

Čestitamo svim učenicima na pokazanom znanju i trudu u pripremama za natjecanje, a naročito Lani Tkalčec koja je pozvana na Županijsko natjecanje koje će se održati 28.veljače u prostorijama IV. OŠ u Varaždinu.

Lani želimo dobru koncetraciju na navedenom natjecanju.

Snježana i 5 patulki na Lidranu 

Učenici  8. razreda: Ella Bogdanović, Ela Bosilj, Luka Bosilj, Klara Ćosić, David Mavrić, Lovro Ostroški, Filip Sokol i Lorena Vodopija  te učenik Sven Brlek iz 5. Razreda sa svojom učiteljicom Suzanom Đurasek-Divjak sudjelovali su 27.01.2017.  na Međuopćinskoj smotri  Lidrano  2017. godine.  S dramskom predstavom ''Snježana i 5 patulki'' uspijeli su nasmijati sve gledatelje u Društvenom domu u Jalžabetu.  Zadovoljni uspjehom  pokazali  su iznimnu spretnost u glumi te su pohvaljeni za duhovit tekst igrokaza koji su sami napisali.

59. natjecanje mladih tehničara 

Školsko natjecanje  mladih tehničara održano je 31. siječnja 2017. godine u Osnovnoj školi Beletinec. Natjecali su se učenici sedmog razreda; Leonardo Bužanić Paula Cesar i David Đuranec.  Područje natjecanja Obrada materijala. Natjecanje se sastojalo od  provjere znanja gradiva tehničke kulture sedmog razreda i praktičnih vještina gdje su učenici  temeljem dokumentacije izrađivali uporabni predmet.

 Temeljem ostvarenih rezultata na školskom natjecanju županijsko povjerenstvo pozvalo je Paulu Cesar, najuspješniju natjecateljicu u ekipi,  na županijsko natjecanje koje će se održati 3. ožujka 2017. godine u 3. Osnovnoj školi Varaždin. Učenike je pripremao predmetni učitelj Zlatko Cesar.

 

Školsko natjecanje iz biologije  

U ponedjeljak, 6. veljače 2017. godine u našoj školi održana je Školska razina natjecanja iz biologije. U kategoriji natjecanja u znanju sudjelovala je Klara Čosić, učenica osmog razreda.

Klara je pokazala odlično znanje biologije te je od maksimalnih 50 bodova, sakupila 31,5 bod. Ovaj rezultat osigurao joj je „kartu“ za Županijsku razinu natjecanja iz biologije koja će se održati 13. ožujka u prostorima OŠ Petrijanec.

Klari još jednom čestitamo na odličnom uspjehu, te joj želimo mnogo sreće i još više znanja na predstojećem Županijskom natjecanju.

Školsko natjecanje iz kemije

U srijedu 08. veljače 2017. u OŠ Beletinec održano je školsko natjecanje iz kemije na kojem su sudjelovali učenici 7. razreda Dora Bosilj, Paula Cesar, Ana Makaj i David Đuranec te učenik 8. razreda David Mavrić.

Iako nitko od učenika nije izborio županijsku razinu natjecanja, njihova mentorica i učiteljica Gordana Ban zadovoljna je pokazanim znanjem.

LIK 2017. 

Na školskom natjecanju iz likovne kulture – LIK 2017. – sudjelovali su svi učenici viših razreda OŠ Beletinec u skladu sa vremenikom natjecanja.. Učenici su se izražavali putem fotografije (digitalne), a tema/poticaj bila je - „Zvučna slika“/ Ritam svjetla, ritam boje.  

Na županijsku razinu poslani su radovi/fotografije ovih učenika:

1. Sven Brlek, 5.r.

2. Domagoj Bužanić, 6.r.

3. Filip Kefelja, 6.r.

4. Borna Ptiček, 6.r.

5. Ana Makaj, 7.r.

6. Margareta Brlek, 7.r.

7. Leonardo Bužanić, 7. r.

8. David Mavrić, 8.r.

                                                                              

                                                            Uč. lik. kult. Marela Levačić

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Fadiga  datum: 16. 12. 2015. 12:20
 


TražilicaWeb stranice


Kalendar
« Rujan 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 6. 2015.

Ukupno: 25598
Ovaj mjesec: 748
Danas: 2
preskoči na navigaciju